Γιατί είναι καλό να λερώνονται τα παιδιά;

Το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι και το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της φροντίδας μιας οικογένειας. Μερικές φορές το καλάθι των απλύτων μοιάζει να μην αδειάζει ποτέ! Κάθε φορά που καθαρίζουμε τα ρούχα των παιδιών μας, τα βοηθάμε να ξαναβγούν έξω, καθαρά, με αυτοπεποίθηση, έτοιμα να κατακτήσουν τον κόσμο. Κάθε φορά που γυρνάνε πίσω λερωμένα, είμαστε σίγουροι ότι επιστρέφουν γεμάτα εμπειρίες.

Η ανάπτυξη ενός παιδιού είναι δύσκολη υπόθεση

Πιστεύουμε ότι είναι καλό να λερώνονται τα παιδιά γιατί χωρίς αυτό, δεν μπορούν να αποκτήσουν εμπειρίες. Η βρωμιά είναι το σημάδι της περιπέτειας. Είναι ένα σημάδι ότι ανακατευόμαστε και μαθαίνουμε από τη ζωή. Τα παιδιά δεν μαθαίνουν μόνο με το να διδάσκονται. Μαθαίνουν μέσω της δράσης. Η απτή εμπειρία, η ανακάλυψη, η δοκιμή και το σφάλμα είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή και ευτυχισμένη ανάπτυξη κάθε παιδιού. Το πλύσιμο μπορεί να μην ειναι διασκεδαστικό, αλλά μην ανησυχείτε, το Skip θα αναλάβει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρωθείτε στα σημαντικά πράγματα. Το να λερώνονται τα παιδιά είναι μια ουσιαστική εμπειρία για τη ζωή.

Παιδικές Δραστηριότητες

Έχουμε μερικές καταπληκτικές ιδέες για παιδικές δραστηριότητες και ευρηματικά παιχνίδια που αποτελούν διασκεδαστική, εκπαιδευτική εμπειρία.

Πρόγραμμα Skip “Τα Παιδιά Σήμερα»

Η παιδική ηλικία αλλάζει με εκπληκτικό ρυθμό σε όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε να κατανοήσουμε μερικά από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας σήμερα.

Έρευνα για την παιδική ανάπτυξη

Το Skip μέσω της φιλοσοφίας «Λερωθείτε, Κάνει Καλό» έχει εκπονήσει διάφορες σημαντικές εκθέσεις σχετικά με την παιδική ανάπτυξη.