Πλύσιμο Ρούχων και Ευαίσθητο Δέρμα

Αν ανησυχείς για το δέρμα των μελών της οικογένειάς σου ή κάποιο από τα μέλη της έχει ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποίησε ένα πιο ήπιο προϊόν καθαρισμού όπως το Skip Talc Soft σε συνδυασμό με το Cajoline Τiare Flower & Red Fruits που παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό φροντίδας για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
 

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, είναι σημαντικό να ξεπλένεις καλά το απορρυπαντικό από τα ρούχα σου. Ορισμένα πλυντήρια χρησιμοποιούν λιγότερη ποσότητα νερού στον κύκλο ξεπλύματος για να εξοικονομήσουν ενέργεια, οπότε ίσως χρειάζεται ένας επιπρόσθετος κύκλος ξεπλύματος.
 

Τα μαλακά, φυσικά υφάσματα είναι καλύτερα για το δέρμα, καθώς το αφήνουν να αναπνέει. Χρησιμοποιώντας μαλακτικό, όπως το Cajoline Τiare Flower & Red Fruits, τα υφάσματά σου συνεχίζουν να είναι μαλακά και μετά το πλύσιμο.

Κανένα απορρυπαντικό δεν είναι εγγυημένα κατάλληλο για άτομα με σοβαρές δερματικές παθήσεις, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στη χρήση τους. Διάβαζε τις οδηγίες πλυσίματος προσεκτικά και αν έχεις εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα, συμβουλέψου το γιατρό σου.

πίσω