Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ εικόνα επικεφαλίδας

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ορισμένα προϊόντα μαυρίσματος περιέχουν πρόσθετες χρωστικές ουσίες, οι οποίες κάνουν το δέρμα σου πιο σκούρο για λίγες μέρες ή ακόμα και εβδομάδες. Στα υφάσματα δεν θα δημιουργήσει μόνιμο λεκέ αμέσως, γι’ αυτό πρέπει δράσεις γρήγορα, ιδανικά ενώ ο λεκές είναι ακόμα υγρός.

Βήμα 1: Ξέπλυνε το πίσω μέρος του λεκιασμένου υφάσματος με κρύο τρεχούμενο νερό ή ανθρακούχο νερό. Αυτό θα βοηθήσει να διαλυθεί ο λεκές και τον οδηγεί έξω από τις ίνες των ρούχων.

Βήμα 2: Φτιάξε ένα διάλυμα από νερό και σαπούνι και άπλωσε πάνω στον λεκέ. Χρησιμοποίησε το δάχτυλό σου για να το απλώσεις καλά στον λεκέ και στη συνέχεια ξέπλυνε.

Βήμα 3: Επανάλαβε μία φορά, και συνέχισε τρίβοντας απαλά με ένα σφουγγάρι εμποτισμένο με το ίδιο διάλυμα μέχρι να φύγει ο λεκές.

Βήμα 4: Πλύνε ως συνήθως στο πλυντήριο με υγρό απορρυπαντικό Skip, και ο λεκές θα πρέπει να φύγει.

Μη χρησιμοποιήσεις στεγνωτήριο και απόφυγε την έκθεση του υφάσματος στον ήλιο αν ο λεκές δεν έχει φύγει εντελώς. Η θερμότητα θα σταθεροποιήσει τον λεκέ.

Προσοχή: Πριν καθαρίσεις τον λεκέ, έλεγξε την ετικέτα του ρούχου για τυχόν οδηγίες πλυσίματος και δοκίμασε πάντα σε ένα μη ορατό σημείο του υφάσματος.