Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ εικόνα επικεφαλίδας

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ

Λεκέδες από παιδικά περιττώματα συμβαίνουν συχνά, ειδικά εάν έχεις μικρά παιδάκια ή μωρά! Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει οδηγίες για να καθαρίσεις τα ρούχα των παιδιών σου σωστά.

Βήμα 1: Πρώτον, αφαίρεσε τον επιφανειακό λεκέ από τα ρούχα όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό δεν είναι το πιο ευχάριστο μέρος της μητρότητας/πατρότητας, αλλά θα κάνει τον καθαρισμό των εν λόγω ενδυμάτων πολύ ευκολότερο. Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να ξεπλένεις τα ρούχα κάτω από τη βρύση στην μπανιέρα σου.

Βήμα 2: Προεργάσου τον λεκέ χρησιμοποιώντας Skip Ultimate Active clean με την ειδική μεζούρα επεξεργαστή λεκέδων.

Βήμα 3: Πλύνε στο πλυντήριο με το ίδιο απορρυπαντικό Skip Ultimate Active clean σε ελαφρώς υψηλότερη θερμοκρασία από ό, τι θα έπλενες τα ρούχα σου - μεταξύ 40 και 60 βαθμοί είναι οι ιδανικές θερμοκρασίες για να σκοτώσεις τα βακτήρια.

Αν υπάρχει ακόμα ένας μικρός χρωματισμός στα ρουχαλάκια του μωρού σου μετά το πλύσιμο, κρέμασε τα ρούχα έξω στον ήλιο. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ο ήλιος είναι μια καλή εναλλακτική λύση στο να συμβάλει στην άρση κίτρινων λεκέδων.

Προσοχή: Πριν καθαρίσεις τον λεκέ, έλεγξε την ετικέτα του ρούχου για τυχόν οδηγίες πλυσίματος και δοκίμασε πάντα σε ένα μη ορατό σημείο του υφάσματος.