Μετάβαση στο περιεχόμενο
  1. Σπίτι/
  2. ΛΕΚΕPEDIA/
  3. ΠΑΙΔΙΚΟΙ/
  4. ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ
ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ εικόνα επικεφαλίδας

ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ

Blue painted background
Οι λεκέδες από βρεφικές τροφές μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, ειδικά στην περίπτωση έντονων χρωμάτων όπως είναι ο πουρές καρότου ή η σάλτσα τομάτας. Πρέπει να αντιμετωπίσεις το λεκέ όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να μην στεγνώσει ο λεκές γεγονός που καθιστά δυσκολότερη την αφαίρεσή του.

Βήμα 1: Αφαίρεσε προσεκτικά τα πιθανά υπολείμματα τροφής από το ένδυμα, προσέχοντας να μην απλώσεις ή ωθήσεις τον λεκέ πιο βαθιά στις ίνες του υφάσματος.

βήμα πρώτο

Βήμα 2: Μούλιασε τον λεκέ με κρύο νερό. Αν έχεις το χρόνο, θα πρέπει να αφήσεις το ρούχο να μουλιάσει όλη τη νύχτα. Απόφυγε να χρησιμοποιείς ζεστό νερό, καθώς αυτό μπορεί να στερεώσει τον λεκέ ή να προκαλέσει ακόμα και συρρίκνωση του υφάσματος.

βήμα δυο

Βήμα 3: Άπλωσε στον λεκέ μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού Skip Ultimate Active clean και τρίψε απαλά τον λεκέ χρησιμοποιώντας την ειδική μεζούρα επεξεργαστή λεκέδων.

βήμα τρίτο

Βήμα 4: Πλύνε κανονικά με το ίδιο απορρυπαντικό για καλύτερα αποτελέσματα.

βήμα τέταρτο

Προσοχή: Πριν καθαρίσεις τον λεκέ, έλεγξε την ετικέτα του ρούχου για τυχόν οδηγίες πλυσίματος και δοκίμασε πάντα σε ένα μη ορατό σημείο του υφάσματος.