Μετάβαση στο περιεχόμενο
Πώς χρησιμοποιούμε το απορρυπαντικό πλυντηρίου

Πώς χρησιμοποιούμε το απορρυπαντικό πλυντηρίου

Μπορεί να πιστεύεις ότι το να χρησιμοποιεί κανείς το πλυντήριο είναι κάτι απλό, αλλά μπορεί να κάνεις εντελώς λάθος κινήσεις!

Πώς χρησιμοποιούμε το απορρυπαντικό πλυντηρίου

Μπορεί να πιστεύεις ότι το να χρησιμοποιεί κανείς το πλυντήριο είναι κάτι απλό, αλλά μπορεί να κάνεις εντελώς λάθος κινήσεις! Μάθε τον σωστό τρόπο να χρησιμοποιείς το πλυντήριο & το απορρυπαντικό πλυντηρίου εδώ.

Διάβασε περισσότερα

Κανείς δεν θέλει να παραδεχθεί ότι δεν ξέρει πραγματικά πώς να χρησιμοποιεί το πλυντήριο ρούχων του, αλλά αυτό είναι κάτι απίστευτα συνηθισμένο. Το να ξέρουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το πλυντήριο μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τα ρούχα μας τέλεια και να εξοικονομήσουμε χρήματα μακροπρόθεσμα. Να, λοιπόν, ο απόλυτος οδηγός για το απορρυπαντικό:

Πού βάζουμε το απορρυπαντικό σε ένα πλυντήριο;

Ξεχώρισες τα άπλυτα σε διαφορετικές στοίβες, έβαλες τα ρούχα στο πλυντήριο, διάλεξες το σωστό πρόγραμμα και έκλεισες το πορτάκι. Τέλεια! Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Μπορεί να είσαι εξπέρ στο πλυντήριο, αλλά ξέρεις πού πρέπει να βάλεις το απορρυπαντικό; Με τόσες εσοχές και σχισμές, είναι δύσκολο να γνωρίζεις αν υπάρχει κάπου ένα κρυμμένο συρταράκι ή αν βάζεις το απορρυπαντικό κατευθείαν μέσα στον κάδο με τα ρούχα. Λοιπόν, ποιο είναι το σωστό;

  1. Τα απορρυπαντικά σε μορφή σκόνης μπορούν να μπουν είτε στη θήκη του απορρυπαντικού είτε κατευθείαν μέσα στον κάδο. Πολλοί προτιμούν να βάζουν το απορρυπαντικό σε σκόνη κατευθείαν μέσα στον κάδο, επειδή η σκόνη θέλει περισσότερο χρόνο για να δράσει, καθώς πρέπει πρώτα να διαλυθεί (η θήκη του απορρυπαντικού μπορεί να μην αποδεσμεύει τη σκόνη αμέσως, αλλά σε επόμενο στάδιο του κύκλου πλύσης). Φρόντισε να ακολουθείς τις οδηγίες στην ετικέτα του απορρυπαντικού σου για καλύτερα αποτελέσματα.

  2. Αν χρησιμοποιείς το Skip Πανίσχυρο Μικρό, πρέπει να βάζεις το απορρυπαντικό μέσα στον κάδο, στον δοσομετρικό μπαλάκι, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Άλλα υγρά απορρυπαντικά μπορεί να πρέπει να μπουν στη θήκη του απορρυπαντικού, η οποία έχει συνήθως τρεις υποδοχές με την εξής σήμανση: I / II / *.

Η πρώτη υποδοχή είναι για την πρόπλυση και πρέπει να χρησιμοποιείται όταν πλένεις πολύ λερωμένα ρούχα. Η δεύτερη υποδοχή είναι εκείνη στην οποία πρέπει να βάλεις το απορρυπαντικό σου, εκτός αν οι οδηγίες της συσκευασίας λένε κάτι άλλο. Τέλος, η τρίτη υποδοχή είναι για το μαλακτικό, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς όπως και όταν χρειάζεται.

Ποιο είδος απορρυπαντικού είναι καλύτερο;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μία και μοναδική απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, αφού το είδος του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείς δεν εξαρτάται μόνο από τα ρούχα σου και από το πόσο βρόμικα είναι, αλλά και από τον τύπο του πλυντηρίου. Να μια συνοπτική παρουσίαση των διαφόρων απορρυπαντικών που μπορεί να βρεις στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς σου – προτεινόμενη σειρά προϊόντων για το πλύσιμο των ρούχων είναι τα απορρυπαντικά Skip.

Skip Πανίσχυρο Μικρό

Χρησιμοποίησε το συμπυκωμένο υγρό απορρυπαντικό Skip Πανίσχυρο Μικρό για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία αλλά και οικονομία στον χώρο σας. Είναι κατάλληλο για κάθε χρήση, καιη ειδική μεζούρα επεξεργαστής λεκέδων σας διευκολύνει στην προεργασία των δύσκολων λεκέδων, καθιστώντας τον καθαρισμό τους πιο εύκολο και αποτελεσματικό από ποτέ. 

Υγρό απορρυπαντικό

Το υγρό απορρυπαντικό θεωρείται συχνά ότι είναι καλό για κάθε χρήση. Επειδή είναι υγρό, διαλύεται καλά στις περισσότερες συνθήκες και είναι εύκολο να μετρήσεις τη σωστή ποσότητα. Αξίζει να έχεις πάντα ένα υγρό απορρυπαντικό στο ντουλάπι σου, αφού, επιπλέον, είναι κατάλληλο και για γρήγορα προγράμματα, όπως και για πλύση με κρύο νερό.

Απορρυπαντικό σε σκόνη

Το απορρυπαντικό σε σκόνη είναι η πιο παραδοσιακή μορφή απορρυπαντικού και γι’ αυτό συχνά είναι και η πιο οικονομική επιλογή.

Το θέμα με τα απορρυπαντικά σε σκόνη είναι ότι διαλύονται δυσκολότερα στις χαμηλότερες θερμοκρασίες, οπότε μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή αν πλένεις ευαίσθητα υφάσματα στους 30 βαθμούς.

Κάψουλες

Οι κάψουλες προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός υγρού απορρυπαντικού, σε μια εύχρηστη μικρή συσκευασία. Δεν χρειάζεται να μετράς την ποσότητα του απορρυπαντικού και δεν έχουν φασαρία, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές αν βιάζεσαι.

Απλά να θυμάσαι να φυλάς τις κάψουλες μακριά από παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε τον πρακτικό οδηγό του Skip σχετικά με την ασφάλειά τους για τα παιδιά.