ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΡΟΥΧΩΝ

Οδηγός στεγνώματος ανά ύφασμα

Το φως του ήλιου κάνει τα χρώματα να ξεθωριάζουν, oρισμένα ρούχα δεν μπαίνουν στο στεγνωτήριο και χρειάζονται απλώστρα ή επίπεδο στέγνωμα, τα μάλλινα χάνουν το σχήμα τους όταν κρεμιούνται. Αναζήτησε λύσεις για το στέγνωμα στον παρακάτω οδηγό.

Συμβουλές στεγνώματος ρούχων για πιο εύκολο σιδέρωμα.

Εδώ θα βρεις συμβουλές για το στέγνωμα των ρούχων που θα κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη όταν έρθει η ώρα του σιδερώματος!

Πως να διατηρήσεις τα ρούχα σου σαν καινούρια

Για να διατηρηθούν τα ρούχα σε καλή κατάσταση, ίσως πρέπει να μάθεις λίγα πράγματα για την ορθή μεταχείρισή τους! Εδώ θα βρείς μερικές πολύ απλές αρχές για το πώς πρέπει να φροντίζεις τα ρούχα σου!

Πώς να διπλώσεις τα ρούχα σου εύκολα και γρήγορα

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο για να μάθεις «μυστικές τεχνικές» για το πώς να διπλώνεις τα ρούχα σου σε χρόνο μηδέν και πώς να κερδίζεις χώρο στο συρτάρι σου διπλώνοντάς τα έτσι ώστε να πιάνουν λιγότερο χώρο. 

Φύλαξε τα ρούχα σου με ασφάλεια

Μπορεί να μην είσαι σε θέση να εξασφαλίσεις τις ιδανικές συνθήκες για όλα σου τα ρούχα, αλλά ίσως μπορείς να τις προσφέρεις στα αγαπημένα ή ιδιαίτερα και πιο ακριβά ρούχα της γκαρνταρόμπας σου!

Έξυπνες συμβουλές για οργανωμένη ντουλάπα

Αν οργανώνεις μια παιδική ντουλάπα από το μηδέν, έχοντας στο μυαλό σου πώς λειτουργούν τα λιλιπούτεια δαχτυλάκια και μυαλουδάκια, θα δεις γρήγορα ότι τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα τι πάει πού. 

Πώς να γλιτώσεις από τον στατικό ηλεκτρισμό των ρούχων

Ο στατικός ηλεκτρισμός είναι ένα κοινό πρόβλημα – όταν δύο επιρρεπείς επιφάνειες τρίβονται η μία με την άλλη, ηλεκτρόνια (αρνητικά φορτισμένα σωματίδια) μεταφέρονται από τη μία στην άλλη, αφήνοντας τη μία επιφάνεια (π.χ. των ρούχων σας) φορτισμένη.